• Przetwory oraz zioła w kuchni i spiżarni.

Symbol: 9788381445641-0
18,00 zł
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 13,00 zł
Poczta Polska 13,00 zł
Paczkomaty InPost 13,00 zł
DPD Pickup odbiór w punkcie 13,69 zł
G GLS 14,50 zł
L GLS 14,50 zł
Kurier Inpost 15,00 zł
G Paczkomat InPost 15,50 zł
Kurier DPD 16,00 zł
G Poczta Polska 16,50 zł
L DPD 16,50 zł
G DPD pobranie 19,99 zł
Kurier DPD (Pobranie) 20,00 zł
L DPD pobranie 23,99 zł
Dostępność 20 szt.
Waga 0.15 kg

Zamówienie telefoniczne: 727 943 915

Zostaw telefon
To już piąta z serii książek kulinarnych „Mamo, daj mi przepis". Wcześniej wydane zostały: „Ciasta i ciasteczka", „Potrawy z warzyw, grzybów, kaszy i mąki", „Dania mięsne i rybne" oraz „Przekąski i desery na małe przyjęcia". Wymienione tomy cieszą się dużym zainteresowaniem czytelników. Teraz przygotowaliśmy „Przetwory oraz zioła w kuchni i spiżarni".
Publikacja zgodnie z tytułem została podzielona na dwie główne części. W pierwszej zawarte zostały przepisy na przetwory słodkie i słone. Wśród słodkich znaleźć można wszelkiego rodzaju: kompoty, soki, nektary, marmolady, dżemy, konfitury i galaretki, a także owoce suszone oraz wina owocowe. W części z przepisami na przetwory wytrawne znalazły się: warzywa pasteryzowane, przeciery, różnego typu marynaty i kiszonki, a także warzywa suszone i smaczne soki. W rozdziale dotyczącym ziół i przypraw opisane zostały chętnie używane w kuchni rośliny, na przykład: bazylia, cynamon, czarnuszka, cząber, czosnek, gorczyca, imbir, kminek, majeranek, melisa, szałwia czy tymianek. Oprócz całej gamy przepisów na potrawy z proponowanymi ziołami, zamieszczone tu również zostały receptury na przetwory witaminowe.
Przepisy podobnie jak w pozostałych książkach z serii „Mamo, daj mi przepis" są sprawdzone i łatwe do wykonania. Szczegółowo opisane tajniki przygotowania różnorakich weków dają pewność, że po ich otwarciu domownicy będą mogli cieszyć się wyśmienitym smakiem. Całość opatrzona została pięknymi fotografiami przygotowanych dań. Tradycyjnie w drugiej części nie zabrakło też miejsca na notes na własne przepisy, dzięki czemu wszystkie znajdą się w jednym miejscu.
Stan:
Nowy
Wysokość produktu:
20
Szerokość produktu:
17
Seria:
Poznać przeszłość
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym:
0.15
Wydawnictwo:
Jedność
Tytuł:
Przetwory oraz zioła w kuchni i spiżarni
Autor:
Justyna Bielecka
Okładka:
miękka
Nośnik:
książka papierowa
Rok wydania:
2021
Język publikacji:
polski
Gatunek:
Kuchnie świata i regionalne
Liczba stron:
264
Numer wydania:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym, możesz zmienić ustawienia w przeglądarce.