• Szkoła gotowania

Symbol: 9788383530161-0
45.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 13
Poczta Polska 13
Paczkomaty InPost 13
DPD Pickup odbiór w punkcie 13.69
L GLS 14.5
Kurier Inpost 15
Kurier DPD 16
L DPD 16.5
Kurier DPD (Pobranie) 20
L DPD pobranie 23.99
Dostępność 14 szt.
Waga 0.15 kg

Zamówienie telefoniczne: 727 943 915

Zostaw telefon
W wstępie książki opisane zostały podstawowe produkty wegetariańskie: zboża; warzywa strączkowe; seitan i tempeh oraz nasiona oleiste. W publikacji zawarto wiele informacji dotyczących właściwości, zalet oraz sposobów wykorzystania wymienionych produktów.
Natomiast zasadnicza część książki to profesjonalny kurs gotowania, w którym na ponad 500 fotografiach krok po kroku pokazano przepisy kuchni wegetariańskiej. Na pięknych zdjęciach ukazano z góry deskę z potrzebnymi składnikami i kolejne fazy przygotowania potraw. Wystarczy popatrzeć na zdjęcia, by wiedzieć, co będzie potrzebne do gotowania oraz jakie czynności należy kolejno wykonać, aby perfekcyjnie przygotować danie.
Potrawy podzielono na: śniadania, obiady, kolacje, przekąski, koktajle i musy, słodkości oraz posiłki dla dzieci. Wśród proponowanych dań znalazły się na przykład: babka kawowa, budyń z białej czekolady i limonki, chlebek bananowy, chłodnik rzodkiewkowo-serowy, ciasteczka pełnoziarniste z czekoladą, myszki z warzyw i sera, pulpety z fasoli i warzyw, sangria, tarta z kremem brokułowym i wiele, wiele innych.
To wspaniała pomoc w kuchni nie tylko dla wegetarian, ale wszystkich, którzy pragną odkryć nowy sposób gotowania, pełen smaku i zdrowia.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci