• Szkoła piekarnictwa

Symbol: 9788381447928-0
89.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 13
Poczta Polska 13
Paczkomaty InPost 13
DPD Pickup odbiór w punkcie 13.69
L GLS 14.5
Kurier Inpost 15
Kurier DPD 16
L DPD 16.5
Kurier DPD (Pobranie) 20
L DPD pobranie 23.99
Dostępność 9 szt.
Waga 0.15 kg

Zamówienie telefoniczne: 727 943 915

Zostaw telefon
W tym przepięknie wydanym albumie najlepsi szefowie kuchni prezentują przepisy na bagietki, chleby żytnie, orkiszowe czy razowe, ciabatty, brioszki, rogaliki i wiele innych piekarniczych wypieków. Prestiżowa szkoła Le Cordon Bleu odkrywa przed Czytelnikiem wszystkie techniki przygotowania i wypiekania chleba! W książce zebrano receptury na pieczywo z całego świata, nie brakuje też praktycznych porad dotyczących różnych metod wyrabiania i formowania ciasta. Dodatkowo przepisy opatrzono zdjęciami prowadzącymi adeptów piekarnictwa krok po kroku aż do pysznego bochenka.
Odbiorcy:
- osoby, które uwielbiają wszelkiego rodzaju pieczywo
- wszyscy, którzy chcą poznać techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych wypieków piekarniczych
- a także osoby, które poszukują szerokiego wyboru przepisów na: domowe rogaliki, ciabatty, brioszki czy bagietki, aż po różnego rodzaju chleby
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę:
- zawiera ponad 80 najlepszych przepisów sygnowanych przez elitarną szkołę Le Cordon Bleu
- wszystkie przepisy są opatrzone pięknymi fotografiami
- dodatkowo szefowie kuchni dzielą się z Czytelnikiem swoimi poradami
- zawarte w książce przepisy gwarantują przygotowanie wyjątkowo smacznego pieczywa
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci