-
Termometr do pieczenia bitumiczny
Symbol:
5901785361322
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 13 |
Dostępność | 0 szt. |
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5901785361322 |
Zostaw telefon |
TERMOMETR DO PIECZENIA BIMETALICZNY
Doskonały analogowy termometr, nie tylko do
wędzarni - ma szerokie zastosowanie gastronomi, zarówno do użytku domowego, jak
i w restauracjach i w przemyśle spożywczym.
Z łatwością sprawdzisz
temperaturę pieczonego mięsa (lub innego dania) zapewniając jego doskonałą
jakość. Termometr jest BEZRTĘCIOWY co zapewnia bezpieczeństwo
użytkowania
Zakres pomiaru: 0 - 120 stopni
Celsjusza
Wykonany ze stali nierdzewnej. Posiada bardzo praktyczne
symbole optymalnej temperatury pieczenia dla określonego typu mięsa (m.in.
wołowina, baranina, drób itp.).
Wymiary:
* średnica tarczy: 5,4 cm
* długość sondy: 13 cm
W zestawie skuwka
do chowania sondy, która może służyć również do jej podtrzymywania - posiada
praktyczny "klips" jak w długopisie.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci