• Termometr do pieczenia bitumiczny

Symbol: 5901785361322
Brak towaru
0
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 13
Poczta Polska 13
Paczkomaty InPost 13
DPD Pickup odbiór w punkcie 13.69
L GLS 14.5
Kurier Inpost 15
Kurier DPD 16
L DPD 16.5
Kurier DPD (Pobranie) 20
L DPD pobranie 23.99
Dostępność 0 szt.
Waga 0.15 kg
Zostaw telefon

TERMOMETR DO PIECZENIA BIMETALICZNY


Doskonały analogowy termometr, nie tylko do wędzarni - ma szerokie zastosowanie gastronomi, zarówno do użytku domowego, jak i w restauracjach i w przemyśle spożywczym.

Z łatwością sprawdzisz temperaturę pieczonego mięsa (lub innego dania) zapewniając jego doskonałą jakość. Termometr jest BEZRTĘCIOWY co zapewnia bezpieczeństwo użytkowania

Zakres pomiaru: 0 - 120 stopni Celsjusza
Wykonany ze stali nierdzewnej. Posiada bardzo praktyczne symbole optymalnej temperatury pieczenia dla określonego typu mięsa (m.in. wołowina, baranina, drób itp.).

Wymiary:

* średnica tarczy: 5,4 cm
* długość sondy: 13 cm

W zestawie skuwka do chowania sondy, która może służyć również do jej podtrzymywania - posiada praktyczny "klips" jak w długopisie.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci